De nieuwste versie van de app veldwerkM voor iOS is nr 1376 en is nu, vanaf 24 januari 2018, beschikbaar in de App Store.  Voor Android is de nieuwste versie 1377 en is te downloaden in de Google Play store.

Image-1 (4)In deze versie kan een bestaand onderzoek, dat aanwezig is in Veldoffice, gedownload worden in de app.  Hoe werk dat:

Vanuit het overzichtsscherm Onderzoeken kun je via de download button verbinding maken met Veldoffice.  Je moet dan je gebruikersnaam en ww van Veldoffice ingeven.  Na te zijn ingelogd in Veldoffice krijg je een overzicht van alle onderzoeken die daar aanwezig zijn. Je kan dan het gewenste onderzoek aanvinken en downloaden.  Dat onderzoek wordt vervolgens in de app VeldwerkM ingelezen.

Let op!   Je kan dan verder werken in dat onderzoek zoals meetpunten toevoegen of watermonsters toevoegen aan bestaande peilbuizen. Wanneer je het onderzoek dan weer verstuurd worden de gegevens toegevoegd aan dat onderzoek in Veldoffice. Wanneer je wijzigingen in bestaande boringen wilt doen aan dan moet je het nummer van het meepunt wijzigen. Anders komen die gewijzigde gegevens niet door in Veldoffice.