Veldoffice

waar 2 werkvelden samenkomen


– maakt veldwerk zichtbaar op kantoor.
– en in het veld alle documenten bij de hand!
      
                                                                        


Voor een efficienter werkproces tussen veldwerk en kantoor!

Bij de uitvoering van een milieukundig bodemonderzoek worden veel gegevens verzameld die zowel op kantoor als in het veld gebruikt worden. Vanaf de opdracht, de tekening en de klicmelding, tot aan het veldwerkverslag, de foto’s en de bodem- en bemonsteringsgegevens. Alles wordt verzameld en vastgelegd in Veldoffice, zowel vanuit kantoor als in het veld.

Ben je bezig met een spoedklus? Maak dan onderweg meteen je labopdracht aan zodat die klaar is, voordat de monsters bij het lab zijn!.

In Veldoffice kan men de gegevens voor de veldwerker klaar zetten zodat hij van huis uit, of in de auto, al de gegevens kan inzien. Buiten op het werk kan hij de gegevens via de app VeldwerkM invoeren waarbij die automatisch in Veldoffice terechtkomen. Zo wordt een compleet digitaal dossier opgebouwd. Op kantoor en in het veld heeft men direct de beschikking over alle gegevens.

Zeker nu smartphones en tablets groter en beter worden kan men met het gebruik van Veldoffice efficienter werken en veel tijd besparen op kantoor en in het veld!

En op kantoor kan men direct de gegevens inzien, controleren, foto’s bekijken, bodemprofielen printen, labopdrachten maken, analyseresultaten inlezen, rapporteren of xml bestanden genereren. 

Wil je meer weten?  Mail je vraag naar: info@veldapps.com

VeldwerkM 904 (voor iOS)
904 is de meest recente versie van de app en herkenbaar aan het oranje icoontje. Deze is geschikt voor het vastleggen van foto’s en heeft nog meer handige instellingen gekregen. Alle gegevens die in de app worden vastgelegd komen automatisch in Veldoffice terecht. 

 

VeldwerkM 896 (voor Android)
De webversie van de app is herkenbaar aan het blauwe icoontje. Deze kan gebruikt worden door degenen die met een android toestel werken. Je kan er altijd mee doorwerken, ook zonder internetverbinding. Heb je een wifi verbinding en heb je het onderzoek verstuurd, dan komen die ook automatisch in Veldoffice terecht.

 

Voor de iPhone 5: Otterbox Resurgence!
Voor degenen die met een iPhone5 werken. De Otterbox Resurgence is een hoes die veldbestendig is en 2 x zoveel power heeft. Wie lange dagen wil maken heeft hier een handige hoes aan.
Veldapps Analytics
Veldoffice verwerkte afgelopen jaar: 
–   3.900 onderzoeken
– 40.000 meetpunten
– 90.000 bodemlagen
– 80.000 bodemmonsters
–   6.700 peilfilters
–   4.800 watermonsters
– 13.000 flessen
Nieuwe app: Monsterflessen   
Wil je controleren welke flessen je moet vullen wanneer je een watermonster wilt nemen uit een peilbuis?  Check dit in 3 stappen op:
www.monsterflessen.com.
1-Kies het laboratorium
2-Kies een monstersoort
3-Kies een analysepakket
Dan krijg je als resultaat 1 of meerdere mogelijkheden van flessen die je moet vullen. Te gebruiken op een smartphone, tablet of een pc op kantoor. Dus ook handig bij de voorbereiding van het veldwerk. Dit is de eerste versie van deze app. Mis je wat of heb je nog ideeen voor verbetering? We horen het graag.  
Zit je veel op het water?  
Met de aXtion Pro blijft je iPad op het water drijven. Vooral handig voor degene die veel waterbodemonderzoeken doen!

 
Veldapps ontwikkelteam: Nu 15 jaar actief binnen Bodem & ICT

Copyright © 2014  Veldapps